Üdvözöljük a Pesti-gáz Kft. weboldalán

Értékesítés

Társaságunk a Budapest, XI. ker. Etele út 26. szám alatti telephelyén különféle gázkészülékeket, gázkazánokat, vízmelegítőket, továbbá az alábbiakban felsorolt márkájú gázkészülékekhez alkatrészeket értékesít.
A Saunier Duval kiemelt budapesti szerviz központjaként a márka valamennyi gázkészülékét, és az ezekhez a készülékekhez szükséges alkatrészeket is értékesítjük mind szervizszerelő partnereinknek, mind egyéni megrendelőinknek.
Megrendelésüket megtehetik személyesen, telephelyünkön hétfő-péntek 8-16 óráig, illetve telefonon: +36-1-229-1887, +36-1-229-1896, faxon: +36-1-229-0134, vagy e-mailben: ertekesites@pestigaz.hu címen.
Javasoljuk, hogy a nagyszámú és rendkívül sokféle műszaki teljesítményű, paraméterű gázkészülék, vagy a megfelelő alkatrész precíz, pontos kiválasztása miatt részesítsék előnyben a telefonos egyeztetést, majd ezután az írásos megrendelést.
Igény esetén a régi gázkészüléke helyett a kiválasztott gázkészüléket mi, partnereinkkel együttműködve felszereljük, üzembe helyezzük, gondoskodunk a szükséges engedélyek beszerzéséről, meo-járól, akár 24 órán belül.
Tevékenységünkért garanciát vállalunk, munkánk dokumentált, számlával igazolt, minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

Gázkészülék értékesítés
Gázkazán, cirko, gáz fűtőberendezés, kombi gázkazán, kondenzációs gázkazán, gázüzemű vízmelegítő


SAUNIER DUVAL
Beretta
Ariston

Gázkészülék alkatrész értékesítés
SAUNIER DUVAL
Beretta
Ariston
Termomax

 
Kezdőlap | Szolgáltatások | Partnerek | Kapcsolat | Galéria | Rólunk | Értékesítés